Miksi Easy Sweet vartalosokeri?

1. 100 % luonnonmukainen
Täysin luonnonmukaiset ainesosat ovat sokeri, vesi, sitruunahappo sekä ruusu-uute, oliiviöljy tai hunaja. Easy Sweet on niin luonnollinen, että voit vaikka syödä sitä!

2.  Hellävarainen
Sokeri ei tartu terveeseen ihoon, vaan ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon, siksi sokerointi ei vahingoita ihoasi vaikka työstäisit samaa aluetta useampaan kertaan.

3. Ei polta ihoasi
Sokerointimassa on korkeintaan ihon lämpöistä, et tule koskaan polttamaan ihoasi sillä.

4. Ainutlaatuinen tekniikka
Sokeri levitetään karvankasvun vastaisesti ja nykäistään karvankasvun suuntaisesti. Näin karvat irtoavat tupestaan eikä tekniikka aiheuta katkenneita ihokarvoja eikä sisäänpäin kasvavia karvoja. Voit myös levittää sokerin myötäkarvaan ja nykäistä vastakarvaan. Tämä tapa soveltuu parhaiten hennoille ihokarvoille.

5. Sopii myös lyhyille karvoille
Perinteisiin vahauksiin verrattuna sinun ei tarvitse kasvattaa karvoja poistoa varten, sokeri tarttuu myös noin 4 mm pituisiin karvoihin.

6. Helppo jälkityö
Sokeroinnin jäänteet on helppo pestä iholta pelkällä vedellä tai kostealla pyyhkeellä

7. Edullisuus
Sinun ei enää tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi ihokarvojen poistosta. 200 g purkki riittää useaan kertaan koko vartalosi käsittelyyn ja mikäli haluat poistaa vain esim. bikinialueelta, tällöin sokeria kuluu vain reilu ruokalusikallinen.